Politica de privacitat

 

La utilització d’aquesta web, xarxes socials i dels seus formularis requereix l’acceptació del tractament de les dades de l’usuari conforme a aquesta política de privacitat, incloent-hi la recopilació de dades d’accés i l’enviament d’informació comercial per via electrònica. 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES I INFORMACIÓ DE CONTACTE 

El responsable és: NONNA LINA SL amb CIF/NIF B55237838 i domicili al Carrer Figuerola, 41 17002 Girona.  

Pot posar-se en contacte amb nosaltres:  

  • Per telèfon, +34 972 29 80 36
  • Per correu electrònic, escrivint a  lagioiarestaurant@hotmail.com
  • Per escrit, dirigint-se a Carrer Figuerola, 41 17002 Girona

 

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES 

A l’efectes del que es disposa en la Llei orgànica espanyola 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, NONA LINA SL informa a l’usuari de l’existència d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat amb les dades obtingudes en el portal per i per a NONNA LINA SL.

Aquest fitxer ha estat creat tant per a permetre la gestió de tot el procés de compra, com per a conèixer millor als nostres clients i millorar els nostres serveis, i adaptar les actuacions promocionals dels nostres productes als interessos, preferències o necessitats de l’usuari. NONNA LINA SL no participa en cap mena de venda de dades personals; i només facilita a tercers proveïdors de serveis aquella informació personal que és necessària per a donar compliment a les funcions per a les quals han estat contractats.

NONNA LINA informa l’usuari de la utilització de cookies tant per a permetre el procés de compra com per a adaptar el contingut de les nostres pàgines a les seves preferències i permetre-li una navegació personalitzada.

L’usuari accepta expressament la inclusió de totes les dades recollides durant la navegació per les nostres pàgines, o proporcionats mitjançant l’emplenament de qualsevol formulari, en el fitxer automatitzat de dades de caràcter personal referit en el paràgraf anterior. Durant el procés de recollida, NONNA LINA informarà a l’usuari del caràcter obligatori o voluntari de la recollida de tals dades per a la formalització i conclusió de la venda.

L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades, reconeguts en l’esmentada Llei orgànica espanyola 15/1999, així com el dret de revocació del seu consentiment per a la cessió de les seves dades, mitjançant sol·licitud escrita i signada a lagioiarestaurant@hotmail.com.

NONNA LINA SL es compromet a respectar la confidencialitat de les dades incloses en aquest fitxer i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquest, així com a vetllar per la seva conservació i protecció contra possibles alteracions, pèrdues, tractaments o accessos no autoritzats, d’acord amb el que s’estableix en el Reglament de Mesures de Seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal, aprovat pel Reial decret espanyol 994/1999, d’11 de juliol.

Ves al contingut